KMH söker controller

Controller


Kungl. Musikhögskolan i Stockholm (KMH)

ledigförklarar härmed en anställning som

Controller

Anställningen är på heltid, tillsvidare. KMH tillämpar sex månaders provanställning.

Anställningen är placerad vid Avdelningen för ledningsstöd, personal och ekonomi som är en del av högskoleförvaltningen. Avdelningen ger stöd till ledning, chefer och personal vad gäller bl.a. ekonomi- och verksamhetsstyrning, budgetering, arkiv och registratur, arbetsrätt och personalfrågor. KMH arbetar utifrån värdeorden kompetens, kreativitet och engagemang.

Arbetsuppgifter

Som controller arbetar du både självständigt och i nära samarbete med övriga planeringsfunktioner. I samråd med Planeringschefen planerar du det årliga arbetet med verksamhetsplaner, anslagsfördelning och budget samt resultatuppföljning. Du har en central roll i framtagandet av högskolans årsredovisning och budgetunderlag. Som controller vid KMH är det viktigt att du trivs med att växla mellan övergripande frågor och löpande administration.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • högskoleutbildning inom ekonomi
  • erfarenhet av att arbeta med controllerarbete i statlig verksamhet
  • goda kunskaper i MS Excel
  • god systemkunskap inom ekonomisystem
  • god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift

Meriterande är erfarenhet av liknande arbete inom högskola/universitet, liksom kunskaper i ekonomisystemet Unit4 (Agresso) samt vana att arbeta i projektform.

Vi förutsätter att du som person har ett gott analytiskt sinne och förmåga att överblicka komplexa sammanhang. Arbetsuppgifterna kräver även god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

KMH kommer i denna rekrytering främst att beakta den som, efter en
kvalitativ helhetsbedömning av skicklighet, personliga egenskaper och lämplighet, bedöms ha de bästa förutsättningarna att bidra till en positiv utveckling av verksamheten.

Ytterligare information:

Kontakta Planeringschef Nina Cajhamre vid e-post nina.cajhamre@kmh.se, eller tfn 08-16 18 06.

Facklig information: Eva Wedin (SACO-S) telefon 070-758 82 91, Vladimir Spasic (ST) telefon 08-16 15 89.

Välkommen med din ansökan!

Samtliga ansökningshandlingar ska, märkta med dnr 17/3, insändas elektroniskt till registrator@kmh.se senast 31 januari 2017.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Vi tar enbart emot ansökan på det sätt som beskrivs i annonsen.


Uppdaterad
Uppdaterad 2017-01-12